Ξανά οι Φιορεντίνα και Ίντερ για τον Καμαρά, τι ζητούν οι νταμπλούχοι

Το ιταλικό ενδιαφέρον για τον διεθνή χαφ Μαντί Καμαρά καλά κρατεί με τον Ολυμπιακό να ζητάει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο του.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Δεν είναι κάτι… φρέσκο. Το ιταλικό ενδιαφέρον όπως και το ενδιαφέρον από την Πρέμιερ για τον Καμαρά υπήρχε (με ομάδες όπως οι Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα και Φιορεντίνα). Σε αυτήν την φάση φαίνεται πως Φιορεντίνα και Ίντερ έχουν στρέψει ξανά το ενδιαφέρον τους στον Μαντί Καμαρά. Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να συζητήσει την μεταγραφή του Αφρικανού άσου με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ, όμως οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι προτάσεις για τον Μαντί Καμαρά μπορούν να φτάσουν μαξ τα λεφτά του Τσιμίκα (περίπου 16 εκατ. ευρώ).

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είχε απορρίψει και προτάσεις από την Ιταλία (υπήρχε και πληροφόρηση για 10 εκατ. ευρώ των Βιόλα, που δεν είχαν γίνει αποδεκτά), όμως ο διεθνής μέσος παραμένει σε ένα καθεστώς μεγάλης ζήτησης και υπάρχουν ακόμα ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τη χρονιά που μας πέρασε ο Καμαρά είχε 51 αγώνες με 7 γκολ και 5 ασίστ.

Πηγή Gazzettas.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0