Βρέθηκε βίντεο του Πετρούνια: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του από ερασιτεχνική λήψη

Βρέθηκε βίντεο του Πετρούνια: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του από ερασιτεχνική λήψη

Δείτε την εκπομπή μας

Η ΕΡΤ τα έκανε μαντάρα με την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό, παρόλα αυτά μπορείτε να δείτε τη σπουδαία προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και προκρίθηκε ως πρώτος στον μεγάλο τελικό της 2ας Αυγούστου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για ένα μετάλλιο στην Ιαπωνία, καθώς συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς και είναι έτοιμος για το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιάδα.

Παρόλα αυτά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του δεν την είδαμε ποτέ, διότι η ΕΡΤ προχώρησε σε μια μεγάλη γκάφα. Συγκεκριμένα, η Κρατική τηλεόραση δεν είχε συνεργείο για να καλύψει τον αγώνα και δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει να πάρει το feed των κρίκων πλάνα. Για αυτό και δεν είδαμε ποτέ την προσπάθεια του.

Ωστόσο, βρέθηκε βίντεο από τη σπουδαία εμφάνιση του, μέσα από το γήπεδο και από ερασιτεχνική λήψη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι άλλη μια φορά συγκλονιστικός. Εκτός αυτού όμως και το Eurosport δημοσίευσε την προσπάθεια του λίγο αργότερα από κανονική λήψη αυτή τη φορά.

Δείτε την προσπάθεια του Πετρούνια:

https://twitter.com/EurosportGR/status/1418872899272908810

https://www.to10.gr/olympiakoi-agones/1700413/vrethike-vinteo-tou-petrounia-megaliodis-emfanisi-tou-apo-erasitechniki-lipsi/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0