Βουίζει ο τόπος στη Γαλλία για Γκραντέλ!

Το θέμα Γκραντέλ, για το οποίο σας είχαμε αναφέρει ξανά διεξοδικά, στο πρόσφατος παρελθόν, δείχνει να είναι πιο προχωρημένο από τα άλλα, στον Ολυμπιακό. Τα μεταγραφικά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα, για τους «ερυθρόλευκους» τούτη τη στιγμή, αφού υπάρχει μπροστά η Γουλβς.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ωστόσο, το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι επιτακτικό να προχωρήσει σωστά και σε αυτό το πλαίσιο, οι κινήσεις συνεχίζονται, από πλευράς Διοίκησης.

Στη Γαλλία, λοιπόν, επιμένουν ότι η έλευση του Γκραντέλ στο λιμάνι είναι, πλέον… θέμα ωρών. Θεωρούν δηλαδή και τονίζουν ότι ο Ιβοριανός έμπειρος εξτρέμ αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα, προκειμένου να προχωρήσει και να τελειώσει η μεταγραφή του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Γάλλοι, μόλις μείνει ελεύθερος, θα πάρει την πρώτη πτήση για την Ελλάδα και θα έρθει για να τελειώσει ο Θρύλος την απόκτησή του.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται για κλειστό διετές, αλλά για 1+1, με τον αριθμό των συμμετοχών να παίζει καταλυτικό ρόλο, στο θέμα της ανανέωσής του.

Πηγή Gavros.gr