Βίλας Μπόας: «Το ματς ήταν για 0-0, η ευθύνη είναι δική μου»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ενώ κατά την άποψή του το ματς πήγαινε για 0-0.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Βίλας Μπόας είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την ήττα της Μαρσέιγ: Κοιτάξτε. Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ο Βαλμπουενά πήρε τη μπάλα και έβγαλε το γκολ. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε.

Τη μεσοεπιθετική γραμμή: Ναι πιστεύω πως ειδικά στο α’ μέρος βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας… πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και για αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες.

Το πόσο κοστίζει η ήττα από ομάδα που ήταν του επιπέδου της Μαρσέιγ: Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε.

Το εάν μπορούν οι παίκτες: Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0