Βατσλίκ: «Πήραμε μία γλυκιά εκδίκηση με τον Άρη» (pic)

Βατσλίκ: «Πήραμε μία γλυκιά εκδίκηση με τον Άρη» (pic)

Δείτε την εκπομπή μας

Η ανάρτηση του Βατσλίκ:

«Μία γλυκιά εκδίκηση και επιστροφή. Εάν βλέπετε τα παιχνίδια μας τακτικά μπορεί να εκπλαγείτε για το γεγονός ότι παίξαμε δύο φορές συνεχόμενα με τον ίδιο αντίπαλο. Ο λόγος είναι απλός.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τον τελευταίο αγώνα για την κανονική διάρκεια και τώρα ήταν το γκρουπ των αγώνων για τον τίτλο. Παίζαμε με τον Άρη όπου αγωνίζεται ο καλός φίλος μου και συμπαίκτης μου στην Εθνική, ο Μπράμπετς, που επίσης ήταν στα ματς.

Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν ενδιαφέρον κυρίως γιατί είχαμε χάσει πριν με 2-1, που ήταν η πρώτη ever ήττα μας στη σεζόν. Στη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ελλάδα χάσαμε μόνο στην Ευρώπη, οπότε ήταν κάτι νέο και για μένα και έπρεπε να το διαχειριστούμε και να επανέλθουμε και να ανταποδώσουμε στον αντίπαλο μία ήττα.

Ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 85′ και πήραμε τους τρεις πόντους της νίκης. Έχω γράψει ξανά και εξηγήσει το πως λειτουργεί το σύστημα βαθμολόγησης. Κάναμε μία καλή αρχή όμως τώρα με δεδομένο ότι αντιμετωπίζουμε τους πιο δυνατούς αντιπάλους κάθε απώλεια θα μετράει. Μετά έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ύστερα θα βρεθώ ξανά μετά από καιρό στην Εθνική. Ελπίζω να βρεθώ στην Εθνική έχοντας πριν πετύχει τη νίκη με την ομάδα μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0