«Τρέχει» η υπόθεση του Οφόε – Επίσημη ανακοίνωση από τη Λέγκια!

«Τρέχει» η υπόθεση του Οφόε – Επίσημη ανακοίνωση από τη Λέγκια!

Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό του Χάσι και πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου είχε συνάντηση με τον Βάντιτς Οτζίτζα-Οφόε και σημείωσε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεότερα.

Ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε επιθυμεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και πραγματοποίησε συνάντηση στη Βαρσοβία με ανθρώπους της Λέγκια.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Πολωνοί, η Λέγκια προσέφερε στον Βέλγο μέσο ανανέωση συμβολαίου με αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, το ραντεβού αποδείχθηκε άκαρπο για τη Λέγκια, αφού ο Οφόε φέρεται να είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει για χάρη του Ολυμπιακού!

Η ανακοίνωση της Λέγκια Βαρσοβίας αναφέρει:
“Ο πρόεδρος Ντάριους Μιοντούσκι συναντήθηκε την Τρίτη με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και οι δυο τους συζήτησαν για το μέλλον του καλύτερου παίκτη της περσινής σεζόν”.
Και στη συνέχει φιλοξενεί δήλωση του προέδρου του συλλόγου που τονίζει:
“Συναντηθήκαμε με τον Βάντις στη Βαρσοβία και συζητήσαμε. Για σήμερα μπορώ να πω πώς τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Ελπίζω όμως ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει γιατί το μέλλον του Βάντις είναι πολύ σημαντικό και για εμάς”.
Η ανάρτηση της ιστοσελίδας της Λέγκια κλείνει με την φράση “μέσα στις επόμενες ημέρες, ο σύλλογο θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του”.