Τουρσουνίδης: Μεγάλη η πίεση στον ΠΑΟΚ με τον πρωταθλητισμό που κάνει

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis και αναφέρθηκε στις ακαδημίες του Δικεφάλου, όπου τόνισε πως πρέπει οι νεαροί παίκτες να πάρουν ευκαιρίες για να φανεί αν τελικά θα ανταποκριθούν στον πρωταθλητισμό που κάνει ο σύλλογος.

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÏÐÁÄÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Αναλυτικά όσα είπε:
Δείτε την εκπομπή μας και κάντε μια Εγγραφή/Subscribe στο κανάλι μας

Για το θέμα των ακαδημιών και την μη χρησιμοποίηση των ταλέντων: «Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες που υπάρχουν. Το επίπεδο είναι υψηλό και τα παιδιά είναι ικανά και με πάρα πολύ ταλέντο. Είναι τεράστια διαφορά από το να παίζεις στις ακαδημίες, και να πατήσεις μέσα το πόδι σου στην Τούμπα. Η πίεση είναι διαφορετική και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Από την στιγμή που πιστεύεις και στηρίζεις ένα παιδί πρέπει να το βάλεις, να του δώσεις ευκαιρίες για να σου δείξει τις δυνατότητες που έχει, και όχι μία και δύο ευκαιρίες, πολλές ευκαιρίες. Απο εκεί και πέρα θα δεις αν μπορεί να αντέξει στην πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, με τον πρωταθλητισμό που κάνει και στα επίπεδα που είναι μια τέτοια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

«Από την στιγμή που Ο ΠΑΟΚ έχει ένα υλικό με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει δυνατότητα να μπουν 2-3 παιδιά στην ομάδα, να αρπάξουν τις εμπειρίες, να βοηθηθούν από τους έμπειρους παίκτες, να αρπάξουν τις ευκαιρίες και να δείξουν σε τι επίπεδο βρίσκονται. Πιστεύω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει φόβος ότι μπορούν να καούν τα παιδιά, μήπως δεν μπορέσουν να αντεπεξέλθουν, αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς να έχεις εικόνα. Εγώ είμαι της άποψης ότι πιστεύεις ότι ένα παιδί είναι καλό, πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να παίξει».

Για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ: «Τα πράγματα δεν είναι καλά στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κίνητρο. Η ομάδα είδαμε ότι ήταν νωθρή. Από τώρα πρέπει να γίνει προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, για να δημιουργηθεί μια ικανή ομάδα για να πρωταγωνιστήσει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0