Το δίκαιο θα ήταν να γίνει ο τελικός στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα για το γήπεδο του τελικού  κυπέλλου, αλλά και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στο άκουσμα της Ριζούπολης, έκρινα σωστό να γράψω ένα μικρό άρθρο για το τι θεωρώ δίκαιο.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Με το άκουσμα της έδρας του τελικού, βγήκαν γρήγορα αντιδράσεις, πρώτα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και δικαιολογημένα γιατί κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει τι έγινε το 2016, με τον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός έχασε το κύπελλο καθώς βρισκόταν περίπου 1 μήνα σε αδράνεια. Και μετά από τους 2 συνδέσμους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Πρώτα από όλα η ΕΠΟ πήρε πάλι μια απόφαση στο πόδι, και από ότι φαίνεται δεν κοίταξε την πλευρά του Ολυμπιακού, παρά μόνο της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ο οποίος έχει ένα κρίσιμο αγώνα με την Γουλβς τον βάζει να παίξει σε ένα γήπεδο χωράφι όπως η Ριζούπολη. Που πολύ πιθανόν να τραυματιστούν και παίχτες, εδώ Ολοκληρό ΟΑΚΑ στον ημιτελικό το 2015, Ο Μανταλός και Μανίατης έπαθαν χιαστούς.
Όσο για την έδρα η ΕΠΟ έπρεπε να κοιτάξει να παίξει σε ένα γήπεδο κεντρικό, που να είναι δίκαιο και για της 2 ομάδες.

Το γήπεδο του Περιστερίου, εκτός ότι είναι ένα γήπεδο SuperLeague αλλά και ευρωπαϊκό, καθώς ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει βγει πολλές φόρες στην Ευρώπη και έχει περάσει από το κλιμάκιο της Uefa. Επίσης το γήπεδο είναι σε κεντρικό σημείο όπου είναι δίπλα και στα Φιλαδέλφεια, και στον Πειραιά. Επιπλέον το γήπεδο έχει πρόσβαση και από την Εθνική και αυτό κολλάει στο αν θα έχει οπαδούς, καθώς θα ήταν ποιο εύκολη η πρόσβαση τους στο γήπεδο και ποιο ελεγμένη.

Δεν ξέρω αν από της πολλές αντιδράσεις που προέκυψαν, αλλάξει τελικά έδρα ο Τελικός, όπως έγινε και το 17, όπου ο ΠΑΟΚ πίεσε και έγινε τελικά ο αγώνας στον Βόλο. Αλλά για ακόμα μια φόρα βλέπουμε μια ΕΠΟ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό αδιάφορα και προκλητικά.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0