Το «αντίο» του Γκερέρο (photo)

Ο Γκερέρο πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα, κατά την παρουσία του εδώ. Ο Ολυμπιακός του πρόσφερε την ευκαιρία να αναδειχθεί και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Δεν «κόλλησε» όμως, στο έπακρο, με την ομάδα του Μαρτίνς και ο Πορτογάλος κατέληξε, εντέλει, να μην τον υπολογίζει, στις βασικές επιλογές του. Αποτέλεσμα αυτού είναι, αν και πρόσφερε ορισμένα σημαντικά γκολ, κατά την παρουσία του εδώ, να μην «ταιριάξει» και να αποχωρήσει, ως δανεικός.

Πλέον, δεν επιστρέφει, οριστικά, στην ομάδα του Πειραιά. Αντιθέτως, τον θέλει ο Λαμουσί, για να ενισχύσει την επίθεση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Και εκεί συνεχίζει!

Μάλιστα, με μήνυμα στα Social Media, ο Γκερέρο αποχαιρέτησε την οικογένεια του Ολυμπιακού, με λόγια «θερμά»: «Σας αποχαιρετώ. Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό, τελειώνει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους αυτής της υπέροχης χώρας για την αγάπη και τον σεβασμό σας, προς εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα θα κρατώ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα μαζί μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια», έγραψε ο Ισπανός.

https://www.instagram.com/p/CEtpU2BnMp8/?utm_source=ig_embed

Share and Enjoy !

0Shares
0 0