Τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Ολυμπιακό για τα γεγονότα του ΣΕΦ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ στο μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα.

Η διοργανώτρια αρχή είχε ανοίξει φάκελο για πειθαρχικό έλεγχο, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, καθώς η έκθεση του παρατηρητή ανέφερε πως έγινε χρήση λέιζερ και καπνογόνων, ενώ ακόμα έγινε λόγος για ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων. Παράλληλα έγινε και ξεχωριστή έκθεση για τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν.

Οι Πειραιώτες λοιπόν, καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 38.000 ευρώ, γλιτώνοντας έτσι τα… χειρότερα, καθώς υπήρχε φόβος ακόμα και για τιμωρία της έδρας.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τους φιλάθλους του στο πλευρό τους στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την Ευρωλίγκα, στην μάχη που δίνει για πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός από πλευράς του είχε προβεί σε καταγγελίες αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, δημοσιεύοντας και κάποια βίντεο, ενώ απέστειλε και απέστειλε και σχετικές επιστολές σε Ευρωλίγκα και Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμα συνολικού ύψους 38.000 ευρώ για χρήση καπνογόνων, χρήση λέιζερ, την συμπεριφορά των οπαδών που διαπράττουν πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού και ανεπαρκή προληπτικά μέτρα για την αποφυγή διαταραχών σε στον εντόε έδρας αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα άρθρα 29.2.ε), στ), ζ) και ι) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Ευρωλίγκας.

Πηγή https://www.eurohoops.net/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0