Θρύλε, κάνε μας ξανά ΠΕΡΙΦΑΝΟΎΣ! Πόρτο-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22:00

Στο «Dragao» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πόρτο το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22:00), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θέλει να φανεί ανταγωνιστικός και να δείξει ένα καλό πρόσωπο, διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Πόρτο, όπως και η Μαρσέιγ, είναι καλή ομάδα. Συν ότι θα έχει την στήριξη 3.750 φιλάθλων της. Όμως, επίσης δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς, γεμάτος αυτοπεποίθηση και από τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη με τη Μαρσέιγ (1-0), με το γκολ του Χασάν, μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει κάτι καλό.

Φυσικά, σε αυτά τα παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, εννοείται πως για να κάνεις κάτι καλό πολλές φορές χρειάζεσαι και την τύχη. Δεν αρκεί μόνο αυτό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κοντράρει την Πόρτο στο γήπεδό της και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει απουσίες και για αυτό το παιχνίδι. Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί δύο βασικά στελέχη της ομάδας, ο Μαντί Καμαρά και ο Ουσεϊνού Μπα, ενώ εκτός έχει μείνει και ο Χιλάλ Σουντανί. Είναι σημαντικές απώλειες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Άλλωστε, πολλοί μπορούν να το δουν ως μία ευκαιρία να βγουν μπροστά και να δείξουν πράγματα. Υπάρχει και αυτή η οπτική σε κάτι τέτοια ζητήματα.

Εννοείται πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, από την αρχή ως το τέλος. Και εννοείται πως η ομάδα πρέπει να είναι στα καλύτερά της για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Δυνατοί οι «δράκοι», αλλά ο καλός Ολυμπιακός όλα τα μπορεί!

Θρύλε, μπορείς!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0