Θεοδώρα Ρασέλ: «Δέχτηκα πολύ bullying, στο σχολείο με φώναζαν Καρεμπέ»

Η Ρασέλ από το GNTM 3 αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πολύ bullying στο σχολείο

Δείτε την εκπομπή μας:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Ρασέλ και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM 3. «Δεν είναι σαν το “Big Brother.” Οι κάμερες έρχονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο είναι σαν να είσαι στο σπίτι σου με 19 άτομα που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν στιγμές που θες να ουρλιάξεις. Κάποιες φορές ήταν σαν φυλακή. Υπήρχαν στιγμές που θες να μείνεις μόνος, αλλά και στιγμές πολύ όμορφες. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και δεν τα έμαθε ποτέ κανείς. Είπαμε το κρατάμε και δεν το λέμε προς τα έξω για να μην βγουν στις κάμερες» δήλωσε το νεαρό μοντέλο και τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Ρασέλ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πολύ bullying στο σχολείο. «Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα, αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας. Η μητέρα μου μού είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό μου χρώμα. Οπότε τους ξενίζει, ήταν πρωτόγνωρο και είναι λογικό ν’ αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν αν βγούμε για καφέ».

Τελειώνοντας, το μοντέλο και τραγουδίστρια ανέφερε ότι το «Ρασέλ» είναι το επίθετο της μητέρας της. «Το πραγματικό μου όνομα είναι Θεοδώρα Πιστοφίδου».

Πηγή https://www.ethnos.gr/lifestyle/139288_theodora-rasel-dehtika-poly-bullying-sto-sholeio-me-fonazan-karempe