Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για εξτρέμ, δεξί μπακ με φόντο το καλοκαίρι

Στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να κλείσουν εξτρέμ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και η διεργασία για τον δεξιό μπακ είναι κυρίως για το καλοκαίρι. Ο Γκροσίτσκι και τα άλλα δεδομένα.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός έχει βγει για τα καλά στο… ψάξιμο για εξτρέμ με στόχευση εφόσον του προκύψει μία άκρως ελκυστική περίπτωση να την κλείσει από τώρα. Υπάρχει η περίπτωση του Πολωνού εξτρέμ, Καμίλ Γκροσίτσκι, για τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει για τα καλά το προβάδισμα σχετικά με την απόκτησή του. Έχουν αυτό το μεταγραφικό πλεονέκτημα για έναν έμπειρο και διεθνή παίκτη.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως του Ζοάο Βίκτορ, με την πλευρά του παίκτη να βλέπει – όπως έχετε ήδη διαβάσει – θετικά την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως προκύπτει στο Λιμάνι θα εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο για εξτρέμ για τον Γενάρη. Ξέχωρα από αυτό για τον δεξιό μπακ η βασική στόχευση είναι για το καλοκαίρι όπου λογικά δεν θα υπάρχει Ραφίνια στο… κάδρο ενώ και ο Ντρέγκερ δεν έχει ενθουσιάσει έως τώρα. Το εάν ενδέχεται να κλείσει από τώρα δεξιός μπακ για έρθει άμεσα; Δεν δείχνει τόσο πιθανό αλλά θα φανεί άμεσα. Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί έως και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Πηγή Gazzetta.gr