Θα άφηνε τον Θρύλο για τη Μονπελιέ;

Αρκετή κουβέντα γίνεται, εσχάτως, γύρω από τον «άσο» στον Ολυμπιακό. Ο Ζοζέ Σα, ο Μπόμπι Αλέν, οι στόχοι από το εξωτερικό, εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις, ο Σούμπασιτς, ο Ράμος και πάει λέγοντας. Και τα σενάρια συνεχίζονται. Σήμερα, μάλιστα, στέλνουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Θρύλου στη Γαλλία. Και συγκεκριμένα στη Μονπελιέ. Η οποία αναζητά τερματοφύλακα, για να καλύψει το κενό του Χερόνιμο Ρούλι, ο οποίος παίζει σε εκείνη δανεικός, από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με την επιστροφή του στην Ισπανία, λοιπόν, ο Ρούλι αφήνει κενό, το οποίο οι Γάλλοι δείχνουν διατεθειμένοι να γεμίσουν, αποκτώντας τον Ζοζέ Σα.

Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, η ιστοσελίδα «allezpaillade», η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι διεθνής και έχει δυο γεμάτες σεζόν με τον Ολυμπιακό, τα δυο τελευταία χρόνια, παίζοντας και στην Ευρώπη. Είναι μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας και ο Ολυμπιακός δαπάνησε 2.5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του το 2019, αφού τον είχε αποκτήσει αρχικά με την μορφή δανεισμού.

Τον περασμένο Απρίλιο αρκετές ομάδες συνδέθηκαν με τον Πορτογάλο. Ανάμεσά τους οι Γουέστ Χαμ, Μπέτις, Σεβίλη και Ατλέτικο Μαδρίτης».

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν ο Σα θα άφηνε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, την προοπτική του Champions League, τον πρωταθλητισμό και τη συνολική κατάσταση εδώ, για να πάει στη Γαλλία και τη Μονπελιέ. Δεν φαίνεται εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, τούτη την ώρα. Αλλά τα σενάρια είναι σενάρια και ως τέτοια, πρέπει να καταγράφονται. Θυμίζουμε ότι ο Σα έχει ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά αυτό δεν αρκεί, φυσικά, για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού θα πρέπει να θέλει να πάει και στην ομάδα που τα σκάει για να τον πάρει και να τα βρει και μαζί της… Αναμένουμε.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0