Τετ-α-τετ Μαρτίνς-Καρεμπέ! (photo)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν νυχθημερόν, για τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό, προκειμένου η ομάδα να ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά! Και οι δύο δουλεύουν ακούραστα, για αυτό τον στόχο. Και μάλιστα, έχουμε αντιληφθεί άπαντες ότι η συνεργασία των δύο είναι σε υψηλότατο επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή, έως και τώρα.

Αυτή η συνεργασία, μάλιστα, των δύο ανδρών, έχει οδηγήσει ήδη τον Ολυμπιακό, σε μεγάλες επιτυχίες. Και συνεχίζουν, οι δυο τους -και όχι μόνο φυσικά- να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο, για να πετυχαίνει ο Θρύλος.

Οι δύο τους είχαν, μάλιστα, την Τετάρτη, ένα γεύμα μεταξύ τους. Στο… χαλαρό. Συζήτησαν για μπάλα, για διάφορα θέματα της ομάδας, σε ένα κλίμα… συγχαρητήριο, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Θρύλου, με την πρόκριση, για 20ή φορά, στους ομίλους του Champions League. Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο, στο Μικρολίμανο, δείχνοντας ξανά ότι ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις, διατηρείται στον Ολυμπιακό ο θεσμός της οικογενείας!
Πηγή Gavros.gr

Δείτε τη φωτό:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0