«Τεράστια ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Τρίτη (7/7) ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ.

Μάλιστα, ο Ισλανδός τερματοφύλακας μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και, συγκεκριμένα, στο «mbl.is» και αναφέρθηκε με ύμνους για τον Θρύλο, την πρόταση του οποίου αποδέχθηκε αμέσως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο 31χρονος πορτιέρο:

«Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα».

Στην συνέχεια, τόνισε ότι: «Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορονοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0