Τελικά είναι διαφορετικό να είσαι… ΑΕΚ: «Οι διαιτητές έκριναν ότι έχουμε δίκιο»- Θέλει το ματς με 3-0 στα χαρτιά

Τελικά είναι διαφορετικό να είσαι… ΑΕΚ: «Οι διαιτητές έκριναν ότι έχουμε δίκιο»- Θέλει το ματς με 3-0 στα χαρτιά

Δείτε την εκπομπή μας

Δικαιωμένη νιώθει η ΑΕΚ για την παρατηρητικότητα της…
Απίθανα πράγματα στο Περιστέρι, με την αναμέτρηση του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ να ματαιώνεται και η τύχη της θα κριθεί όπως όλα δείχνουν στις δικαστικές αίθουσες. Από πλευράς Ένωσης τονίζουν πως οι διαιτητές αναγνώρισαν πως έχουν δίκιο για τις διαστάσεις των δύο εστιών κι έτσι είχαν κάθε δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση.

Η θέση της ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σσ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας.

Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες. Η απόκλιση ήταν 4 εκατοστά τουλάχιστον στις τελευταίες μετρήσεις, δεν ισχύουν αυτά περί 2 πόντων».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2215599/telika-ine-diaforetiko-na-ise-aek-dietites-ekrinan-oti-echoume-dikio-theli-mats-3-0-sta-chartia/