Τελεσίδικα στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού

Μπορεί να μην υπάρχει η παραμικρή αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα πάντα να υπολειτουργούν, ωστόσο υποθέσεις εκδικάζονται κανονικά.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ – ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (7/4) η Επιτροπή Εφέσεων της Euroleague απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού και δικαίωσε εκ νέου τον Παναθηναϊκό στην περίφημη υπόθεση του 2018. Αιτία της διαμάχης ένα non paper που μοιράστηκε από την πράσινη ΚΑΕ λίγες ώρες μετά τον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου 2018 και βάσει αυτού εμφανίζονταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να έχουν κάνει απόπειρα… δωροδοκίας προς τους διαιτητές της αναμέτρησης!

Θεωρείτο δεδομένο πως η Euroleague θα απέρριπτε την προσφυγή, καθώς είναι κοινό μυστικό πως η διοργάνωση αποφεύγει να πάρει θέση στις διαμάχες μεταξύ των ομάδων-μελών της και πλέον η υπόθεση θα οδηγηθεί εκ νέου στο CAS για να δικαστεί τελεσίδικα. Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν αυτό το δικαίωμα μέχρι τις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο αρχικά θυμίζουμε πως είχε επιστρέψει αρχική την απόφαση στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0