Τα κτήνη χτύπησαν ξανά: Επίθεση στο πούλμαν της Κ17 του Αρη πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (pics)

Τα κτήνη χτύπησαν ξανά: Επίθεση στο πούλμαν της Κ17 του Αρη πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (pics)

Δείτε την εκπομπή μας

Ενέδρα στο λεωφορείο της αποστολής της Κ17 του Άρη στον Βόλο, μια μέρα πριν από τον τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Μόνο υλικές οι ζημιές, δεν υπήρξαν τραυματίες.
Περίπου 1,5 μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και απ’ ότι φαίνεται οι ανεγκέφαλοι δεν βάζουν μυαλό. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε η αποστολή της ομάδας Κ17 του Άρη που αύριο (16/3) θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών.

Την ώρα που το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο, ομάδα 4-5 νεαρών ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή του Άνω Βόλου και μόλις εμφανίστηκε το λεωφορείο άρχισαν να πετούν πέτρες κι ενώ μάλιστα προπορευόταν περιπολικό της αστυνομίας. Αφού έκαναν ό,τι έκαναν, τράπηκαν σε φυγή.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός παρά μόνο μία δικαιολογημένη ταραχή σε όσους ήταν μέσα στο πούλμαν, το οποίο υπέστη κάποιες μικρές υλικές ζημιές.

Ηδη ο γενικός αρχηγός του Άρη, Πάνος Αλεξιάδης, βρίσκεται σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση, καταγράφοντας τα όσα έγιναν. Η αποστολή του Άρη έφτασε με καθυστέρηση στο ξενοδοχείο, λίγο μετά τις 18:30.

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές στο πούλμαν του Άρη:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0