Σύμμαχος ο Γκάρι, δύσκολη υπόθεση

Δεν είναι εύκολο το να πάρει τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός.

Δείτε την εκπομπή μας :

Όχι γιατί δεν έχει ο ίδιος τη δυνατότητα να τελειώσει τη μεταγραφή, αλλά γιατί από την πλευρά της ομάδας στην οποία ανήκει, την Αλ Ιτιχάντ, φαίνεται να υπάρχουν αρκετά εμπόδια, ικανά να… μπλοκάρουν, προσωρινά έστω, τη μεταγραφή. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, λειτουργεί ως σύμμαχος του Ολυμπιακού, στο θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και είναι «ζεστός» να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών, όμως η υπόθεση δεν μοιάζει να είναι τόσο απλή. Από την Αλ Ιτιχάντ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να διευκολύνουν την υπόθεση, αλλά αντιθέτως δείχνουν να περιμένουν τον Γκάρι Ροντρίγκες να επιστρέψει εκεί, αφού η παρουσία του στη Φενέρ δεν αναμένεται να συνεχιστεί.

Ένα θέμα το οποίο μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά, για να προχωρήσει η μεταγραφή, είναι οι οφειλές, τις οποίες η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να έχει προς τον παίκτη. Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μπορούσε, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να εκκρεμεί, να πιέσει την ομάδα του να διευκολύνει τη μεταγραφή στον Θρύλο, κάτι που φέρεται να θέλει και ο ίδιος.

Συνολικά, το θέμα Ροντρίγκες θα χρειαστεί υπομονή και αρκετή δουλειά, από πλευράς Πειραιωτών, τις προσεχείς ημέρες.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0