Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: “Ήξερε μόνο να αγαπά. Αν σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια, το ξαναδημιουργείς”

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: “Ήξερε μόνο να αγαπά. Αν σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια, το ξαναδημιουργείς”

Δείτε την εκπομπή μας

Μεγαλείο αξιοπρέπειας από τους γονείς του 19χρονου Άλκη. “Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη” λένε μιλώντας για τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού τους.
news24707 Φεβρουαρίου 2022 15:40
Συγκλονίζουν με τις δηλώσεις τους οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πριν απο μία εβδομάδα.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του παιδιού τους οι γονείς του του βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν και να ζητήσουν να “θεραπευτεί το απόστημα, όχι να σπάσει” και “ολοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα”.

“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ 3 ο πατέρας του Άλκη. “Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Αρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί Αρης και ΠΑΟΚ να δώσουν ένα κοινό αγώνα όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων”, πρόσθεσε ο κ. Καμπανός.

Συμπλήρωσε οτι “το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος μαζί με την αστυνομία, την δικαιοσύνη για να λυθεί. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ, την αγαπούσα και την θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου”.

“Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους” τονίζει η μητέρα του Αλκη μιλώντας για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Η κα Καμπανού περιγράφοντας της τελευταία της συνομιλία με τον γιο της είπε οτι στις 19.30 «μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μια βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…”.

Όπως είπε η ίδια δεν έχει συναισθήματα αυτήν τη στιγμή. “Εύχομαι καμιά άλλη μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου. Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο. Ήξερε μόνο να αγαπά”.

Δείτε το βίντεο εδώ