Σταφυλίδης – «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσει την Άιντραχτ»

Σταφυλίδης – «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσει την Άιντραχτ»

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη γνώμη του για την Άιντραχτ: «Μια καλή ομάδα, με τα συν και τα πλην της. Δεν είναι φόβητρο, αλλά και δεν μπορείς να μην την πάρεις στα σοβαρά. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» και να τη νικήσουν».

Αν θεωρεί τον Ολυμπιακός φαβορί της αναμέτρησης: «Αν ο Ολυμπιακός είναι σωστός, θα επικρατήσει. Έχει και τους ποδοσφαιριστές και την πείρα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό, φυσικά, δεν προκύψει άκοπα, αφού ναι μεν η Άιντραχτ δεν είναι σε φουλ φόρμα, ωστόσο θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Αν θα χαρακτήριζε την Άιντραχτ ομάδα έδρας: «Κοιτάξτε, η ατμόσφαιρα εκεί είναι πολύ θερμή και έχει οπαδούς που τη στηρίζουν φανατικά, σε σημείο που να νιώθεις κάποιες στιγμές ότι το γήπεδο γέρνει! Αλλά πάλι δεν θα έλεγα πως όταν αγωνίζονται μακριά τα χάνουν, αφού διαθέτουν μαχητικό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός μπλοκάρει τα ατού της, θα την αποδιοργανώσει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Και πιστεύω πως μπορεί να το κάνει, αρκεί να εμφανιστεί διαβασμένος, σοβαρός και κυρίως να αποφύγει τα λάθη, διότι οι Γερμανοί δεν αφήνουν τέτοιες φάσεις να πέσουν κάτω».

Για το αν έχει σχέση ο προσεχής αγώνας με αυτόν της Φρανκφούρτης: «Νομίζω πως όχι, αφού και στη Γερμανία ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε άσχημα και αν αξιοποιούσε μια – δυο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο στο πλευρό του, οι όροι θα είναι υπέρ του».

https://www.to10.gr/podosfero/europa-league/1851857/stafylidis-o-olybiakos-echi-tin-piotita-ke-tin-ebiria-na-kerdisi-tin-aintracht/