Σοκάρει ξανά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Σοκάρει ξανά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί και πρέπει να είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου. Και ει δυνατόν και ακόμη περισσότερο. Αλλά πάμε βήμα-βήμα. Η κίνηση του Ολυμπιακού να «δέσει» εδώ τον Χάμες Ροντρίγκες είναι δείγμα των υψηλών βλέψεων του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ομάδα του. Καταδεικνύει το όραμα το οποίο υπάρχει, για μια ομάδα, η οποία ψάχνει να βρει το «βήμα» παραπάνω, στην ένδοξη ιστορία της. Βήμα το οποίο μόνο με τέτοιους παίκτες, τεράστιας αξίας και ποιότητας, μπορεί εντέλει να γίνει. Είναι απαραίτητοι και τέτοιοι παίκτες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρατά εδώ τον Χάμες. Όλα δείχνουν ότι ο παγκόσμιος Κολομβιανός θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και προσεχώς και να κάνει υπέροχα πράγματα, με τον Θρύλο. Ακόμη δεν έχουμε δει… τίποτα. Αυτή είναι η ευχή μας. Να τα δούμε… όλα, με τον παικταρά Χάμες. Έχουμε δρόμο. Έχουμε μέλλον. Και υπάρχει διάθεση. Διάθεση να… σείεται το Καραϊσκάκη, σε κάθε υπέροχη προσπάθεια του Κολομβιανού παγκόσμιου αστέρα.

Το να καταφέρει ο Ολυμπιακός να «δέσει» εδώ έναν τέτοιο παίκτη, είναι πραγματικά… εξωπραγματικό. Και όμως. Όπως τον έφερε, έτσι έχει και τη δύναμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τον πείσει να μείνει εδώ και να συνεχίσει, έως το 2024 τουλάχιστον. Και βλέπουμε… Να μπορούμε να λέμε… «ο Ολυμπιακός του Χάμες»!

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/351061-sokarei-ksana-ton-podosfairiko-planhth