Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

Δείτε την εκπομπή μας

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Έχω πετύχει και άλλα τελευταία σουτ, αλλά και έχω αστοχήσει. Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ. Έπρεπε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε εύκολα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο και αγχωθήκαμε.

Αυτό που είπα και στους συμπαίκτες μου, είναι ότι τον Μάιο κανείς δεν θα θυμάται πως νικήσαμε, αλλά αν θα είμαστε στα πλει οφ και θα διεκδικούμε πρόκριση στο φάιναλ φορ. Η νίκη μετρά και όχι ο τρόπος που ήρθε. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για να κερδίσει και εντός και εκτός έδρας, ώστε να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Η ομάδα έχει τα κατάλληλα υλικά. Ψωνίσαμε από το πρώτο ράφι της αγοράς. Ουόκαπ, Ντόρσει και Φαλ είναι πρώτης γραμμής παίκτες. έχει πολύ δρόμο μπροστά μας, ενώ σίγουρα έχει θετική επίδραση η συμμετοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί χτίζουμε χαρακτήρα ως ομάδα και ρόλους».

Για τη σύγκριση των δυο τελευταίων άστοχων σουτ του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Στην Βαρκελώνη, δεν είχα τον ίδιο χρόνο. Σήμερα, σέταρα την επίθεση και είδα τον χρόνο. Οργάνωσα αυτό που έκανα. Στην Βαρκελώνη, έπρεπε να ευστοχήσω στο προτελευταίο σουτ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0