Σκύλιασε ο Ολυμπιακός με Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως χάνει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν έχει ακόμα δώσει απάντηση στην πολύ καλή πρόταση των ερυθρόλευκων, για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η αναμενόμενη μεγάλη απώλεια του Ελ Κααμπί δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ερυθρόλευκο οργανισμό, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικά τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να μην θέλουν με τίποτα να υπάρξει αποχώρηση και άλλου βασικού παίκτη της ομάδας.

Έτσι, στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται στην περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε, κάνοντας τα πάντα για να έρθει με μεταγραφή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στον Πειραιά.

Ήταν από την αρχή δύσκολο ο Ολυμπιακός να κρατήσει και το Ντάνιελ Ποντένσε και το Νταβίντ Κάρμο και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Τώρα που ο Ελ Κααμπί φεύγει και ο για τον Κάρμο έχει ακόμα πολύ υψηλές απαιτήσεις η Πόρτο, η περίπτωση του Ποντένσε έχει μπει σε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μακριά ο Ολυμπιακός και η Γουλβς, απλά στον Ολυμπιακό προσπαθούν να ρίξουν όσο μπορούν πιο κάτω τις απαιτήσεις των Άγγλων, οι οποίοι ξέρουν πως ο Ποντένσε δεν θέλει να μείνει στο Νησί.

Πηγή : https://www.sportime.gr/podosfairo/olimpiakos/skiliase-o-olimpiakos-me-pontense/