Σεμέδο: «Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάμε για πολλά πράγματα»

Ο Πορτογάλος μπακ σχολίασε το τι περιμένει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ τοποθετήθηκε και για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είπε στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός – Σίτι για:

Το εάν είναι κλειδί η άμυνα: Όχι νομίζω το κλειδί του αγώνα είναι πως όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι. Να ακολουθήσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και να τα καταφέρουμε.

Τα ματς των Εθνικών ομάδων: Όποιος παίζει σε τόσο μεγάλο σύλλογο είναι συνηθισμένος για συνεχόμενα παιχνίδια και διεθνείς υποχρεώσεις. Αυτό δεν είναι αρνητικό. Είναι θετικό διότι μαθαίνεις και βελτιώνεσαι και προσπαθείς όσο περισσότερο μπορείς.

Δείτε την εκπομπή μας :

Την προσέγγιση του αγώνα με τη Σίτι: Εμείς με τη Σίτι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Στο πρώτο ματς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και κάναμε ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Την άμυνα του Ολυμπιακού και το πόσο βοηθάει να παίζει με ίδιους μπακ: Η γνώμη μου είναι πως όσο περισσότερο παίζεις με έναν παίκτη τόσο πιο καλή δουλειά κάνεις μαζί του. Ο Ολυμπιακός είναι μία κορυφαία ομάδα με κορυφαίους παίκτες. Δεν πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στα ονόματα αλλά όλη η ομάδα να νιώθει καλά.

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αλήθεια είναι πως όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο μιλάμε για πολλά πράγματα και λίγο για το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι αυτό που είπατε. Είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Προσωπικά όμως εγώ μένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και αυτό μου φτάνει.

Δείτε την εκπομπή μας :

Share and Enjoy !

0Shares
0 0