Σα: «Τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα…»

Ακόμη και αν ο ίδιος δεν το δέχεται (θα το δείτε στα λεγόμενά του, παρακάτω), αποτελεί έναν μεγάλο πρωταγωνιστή, στην επιτυχία του Ολυμπιακού, φέτος. Ο Ζοζέ Σα, κέρβερος κάτω από την εστία της ομάδας του Μαρτίνς, μίλησε για τον τίτλο, την απουσία του κόσμου, την άμυνα, τα μεταγραφικά, αλλά και το ντέρμπι αιωνίων, στο ΟΑΚΑ.

Δείτε την εκπομπή μας:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος, που καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα, γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα, ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί, με τον ίδιο τρόπο. Ήταν λοιπόν, λίγο περίεργα τα συναισθήματα, αλλά προφανώς είμαι ευτυχισμένος.

Δεν είμαι πρωταγωνιστής σε τίποτα. Δεν νιώθω έτσι. Όλοι μας, όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές σε ό,τι έχει συμβεί. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ, για να καταφέρουμε την επιτυχία αυτή. Όχι μόνο η αμυντική γραμμή, όλη η ομάδα.

Νομίζω πως πραγματικά φέτος η άμυνά μας ήταν πολύ βελτιωμένη. Νομίζω ήταν συμπαγής. Είχαμε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας. Νομίζω ότι βοηθήσαμε πολύ.

Αφιερώνω αυτή μας την επιτυχία στους φιλάθλους μας. Που περίμεναν πάρα πολύ για αυτό τον τίτλο. Φυσικά στην οικογένειά μου, αλλά και σε όλους όσοι δουλεύουν σε αυτό τον Σύλλογο. Έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, για να έρθει αυτή η επιτυχία.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τα μεταγραφικά. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί.

Όπως πάντα, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε ο Πορτογάλος πορτιέρε του Ολυμπιακού, στην κάμερα της Nova.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0