Ρομπέρτο: «Έχουμε στείλει το μήνυμά μας»

Ρομπέρτο: «Έχουμε στείλει το μήνυμά μας»

Απολύτως ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού ως τώρα στη σεζόν έχει μείνει ο Ρομπέρτο όπως είναι φυσιολογικό. «Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε.

ÑÏÌÐÅÑÔÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ  ROBERTO  OLYMPIAKOS - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Μήνυμα για τις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού αποτελούν οι εμφανίσεις που έχει κάνει στο πρώτο δίμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με τον Ρομπέρτο, ο οποίος περιμένει δύσκολο τον Νοέμβριο.

«Πραγματικά εμείς θέλουμε να αποδεικνύουμε τη δυναμική μας και μακριά από την έδρα μας. Και φέτος τα καταφέρνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για την ομάδα, κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν και όλα έχουν μπει σε μια σειρά. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και έχουμε στείλει το μήνυμά μας. Πάντα ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας και έχει σημαντικά ματς. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, θέλουμε να κερδίζουμε παντού και να παραμείνει η ομάδα στην πορεία που έχει πάρει», ανέφερε ο Ισπανός πορτιέρο μέσω του «Γαύρου».

Για τη δική του συμβολή στη νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ο 28χρονος τερματοφύλακας ο οποίος έκανε εξαιρετική επέμβαση όταν δεν υπήρχε σκορ στο ματς δήλωσε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Κρατήσαμε το 0-0 και μετά ήρθε η σειρά των υπόλοιπων να κάνουν τη δουλειά τους. Βάλαμε τα γκολ και πήραμε μια σπουδαία νίκη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0