Ρέαμπτσουκ: “Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του ματς”

Ρέαμπτσουκ: “Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του ματς”

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε το πρώτο γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να επιτεθεί και να ρισκάρει περισσότερο και το “πλήρωσε”.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την Αταλάντα στο Φάληρο, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ να δηλώνει αμέσως μετά το ματς ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δέχθηκαν το πρώτο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να επιτεθούν περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέαμπτσουκ στην COSMOTE TV: “Νομίζω ότι σήμερα ξέραμε ότι είχαμε το μειονέκτημα. Έπρεπε να ρισκάρουμε. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε το γκολ ενάντια στη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να επιτεθούμε και να ρισκάρουμε περισσότερο. Όλοι γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Αταλάντα και το έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι”.

https://www.sport24.gr/football/reamptsoyk-kaname-kalo-proto-imichrono-alla-dechthikame-gkol-kontra-sti-roi-toy-mats.9542780.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0