“Παρακαλάνε” να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός!

Τελικός κυπέλου Ελλάδας 2020 ο τελικός της τρέλας.

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με βάση των ορισμό του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ με μια απόφαση η οποία δεν έχει λογική όρισε των τελικό σε ένα γήπεδο στο οποίο έχει να παιχτεί ποδόσφαιρο από των Μάρτιο και την αρχή του κορονοιου που αυτό σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι το λιγότερο τραγικός.

Κάτι το οποίο δεν βοηθάει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Βασικα για να λέμε την αλήθεια βοηθάει αλλά βοηθάει την ομάδα με την λιγότερη τεχνική που σε αυτήν την περίπτωση είναι οι κιτρινόμαυροι και όχι οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι αυτόν τoν καιρό πετάνε στην κυριολεξία και δεν θα το ήθελε κανείς από τους ερυθρόλευκους τώρα αυτήν την περίοδο πριν των υπερπαντων αγώνα με την Γουλβς να διακυνδηνευσει έναν σοβαρό τραυματισμό. Ακόμα απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι η Ριζούπολη γειτνιάζει με την αγία σοφία και την γειτονιά της Φιλαδέλφειας.

Παντός η κίνηση των ερυθρόλευκων με την ανοιχτή επιστολή που έστειλαν δείχνει των δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που με τις πρακτικές αυτής της ανεκδιηγητης ΕΠΟ πάει χρόνια πίσω.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0