Προπαγανδιστές υποβιβαστήκαμε τελικά; Αθώοι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης

Έλαμψε η αλήθεια στην Επιτροπή Δεοντολογίας και η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που προσπάθησαν να πλήξουν την ομάδα και τον ηγέτη της.

Δείτε την εκπομπή μας :

 

Η απόφαση είναι μια και η Επιτροπή Δεοντολογίας μπήκε στην ουσία: Αθώοι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το σύστημα της προπαγάνδας που πολεμά τον Ολυμπιακό δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, όπου με την απαλλακτική απόφαση κατέρρευσε μια ακόμη σκευωρία, μια πολύ μεγάλη σκευωρία.

Πρόκειται για την αποκαλούμενη δίκη των «28» και το σύστημα που πολεμά τον Ολυμπιακό είχε επενδύσει πολλά σε αυτό καθώς μάρτυρες κατηγορίας, εκτός από τον Φύσσα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια η εμετική προπαγάνδα έριχνε λάσπη και προσπαθούσε να φέρει την υπόθεση στην αθλητική δικαιοσύνη, αν και είχαν αποφασίσει τόσο η UEFA όσο και το CAS μετά από προσφυγή του Παναθηναϊκού. Ετσι η Επιτροπή Δεοντολογίας έστειλε στα σκουπίδια το πόρισμα την ανακρίτριας, Παναγιώτας Σπανού και εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη απάλλαξε όλους τους κατηγορούμενους, για παράδειγμα τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό και την ΠΑΕ. Η κατηγορία ήταν χειραγώγηση αγώνων και αλλοίωση αποτελεσμάτων και η εισήγηση της Σπανού ήταν υποβιβασμός του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιος αποκλεισμός των Μαρινάκη, Σπανού.

Επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε: Ξεκάθαρα η Επιτροπή Δεοντολογίας μπήκε στην ουσία υπόθεσης, έκρινε τα πάντα, άρα, εκ της απόφασης, προκύπτει ότι όλα ήταν λάσπη και σκευωρία. Οι λασπολόγοι αναμένεται να δεχθούν ένα εξίσου ισχυρό πλήγμα από το Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η υπόθεση στο ποινικό μέρος της.

Η δικαίωση για το Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη είναι γεγονός. Δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία, κάτι που φάνηκε στην ακροαματική διαδικασία, ενώ και οι μάρτυρες (Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Φύσσας, Βρύζας κτλ) αναλώθηκαν σε «αερολογίες» που δεν μπορούσαν να σταθούν ούτε στις προσχηματικές δίκες. Όλα όσα ακούστηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν αφηγήματα και τίποτα περισσότερο.

«Τα ξέρουν και οι πέτρες», κατέθεσε ο Μελισσανίδης, ο οποίος ταυτόχρονα παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πραγματικά περιστατικά σε όσα έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό, παρά «άκουσε, διάβασε, του είπαν»!

Ο δε Αλαφούζος πήγε να καταθέσει, όμως δεν θυμόταν τι είχε καταθέσει στον ανακριτή Ανδρεάδη. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν κατάλαβε πως έχασε την ίδια ακριβώς υπόθεση στο CAS, όπου είχε προσφύγει για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από το Champions League και για να το πούμε λίγο… λαϊκά «έφαγε τα μούτρα του» στη Λοζάνη.

Μέχρι και ο Φύσσας, στον οποίο στηρίχθηκε σχεδόν όλη η υπόθεση, επειδή «άκουσε, του είπαν κτλ» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ότι «ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης δεν είχαν σχέση με όλα αυτά.

Κάποιοι διάβαζαν δημοσιεύματα, έπαιρναν ένα διαιτητικό λάθος και έτρεχαν στον ανακριτή για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. Όμως, όταν ήρθε η ώρα των στοιχείων είχαμε τα «άκουσα», «μου είπαν», «δεν θυμάμαι». Δεν θα μας έκανε έκπληξη αν ζητούσαν και νερό για να πνίξουν τον πόνο τους.

Είναι απαράδεκτο που διασύρθηκαν άνθρωποι με ανύπαρκτα στοιχεία και ανύπαρκτες κατηγορίες.

Εκτέθηκαν και κάποια ρωσικά «παπαγαλάκια» που το τελευταίο διάστημα διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις και είχαν ως δήθεν αποκλειστικό ότι τάχα είχε βγει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και ότι τάχα ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης καταδικάστηκαν με ψήφους 2-1, αναστατώνοντας τον κόσμο της ομάδας. Όμως, όλα ήταν μέσα στη φαντασία τους.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0