Πόσα έχετε; Τρία; Εγώ… τέσσερα! (photo)

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος να μην έχει γνωρίσει την απαξίωση και τη μείωση, από τους «προπαγανδιστές». Όταν εκείνοι πιπιλάνε διαρκώς, ότι αυτό που κερδίζουν, δεν το κερδίζουν δίκαια και… κάνουν ό,τι μπορούν, για να το μειώσουν και να το κάνουν να φαίνεται λιγότερο άξιο, από ότι είναι, οι πρώτοι που θίγονται είναι εκείνοι που το κέρδισαν, με το σπαθί τους, μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές. Είναι, λοιπόν, εκείνοι και οι πρώτοι που ξεσπούν, στο τέλος της ημέρας, όταν φτάνουν στον στόχο τους και αφήνουν εκείνους που τους κατηγορούν, να… κοιτούν αμήχανα!
Δείτε την εκπομπή μας :

Έτσι και οι Ομάρ και Φορτούνης. Δύο παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει θύμα μεγάλης προπαγάνδας, συνολικά, μαζί με τους συμπαίκτες τους. Από έναν «μηχανισμό», ο οποίος επικοινωνιακά κοιτάζει να μειώσει οτιδήποτε έχουν πετύχει, από έναν αντίπαλο που βάζει το έμβλημα που οι δύο παίκτες εκπροσωπούν και το διαστρεβλώνει, βγάζοντάς του τα 4 αστέρια και… πάει λέγοντας. Έχουν δεχθεί ειρωνείες και άδικη κριτική, μετά από ευρωπαϊκά «στραβοπατήματα», έχει αμφισβητηθεί το ταλέντο τους, ακόμη και αν είναι το «δεκάρι» της εθνικής ομάδας (!), αλλά και πολλά άλλα.

Αυτοί οι παίκτες, λοιπόν, έδωσαν, με μία φωτό, την καλύτερη απάντησή τους. Έδειξαν τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τέσσερα. Τα οποία είναι… ένα παραπάνω, από εκείνα που ο «διεκδικητής» του τίτλου, ΠΑΟΚ, έχει κατακτήσει, σε όλη του την ιστορία. Τρία. Ο ΠΑΟΚ, για χάρη του οποίου ο «μηχανισμός» έχει αμφισβητήσει, κάθε τι «ερυθρόλευκο», το οποίο κερδήθηκε με κόπο και ιδρώτα, μέσα στο γήπεδο!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0