Πίτερς: «Προοπτική τριών τίτλων η σεζόν – Λατρεύω το όραμα του Μπαρτζώκα» (vid)

Πίτερς: «Προοπτική τριών τίτλων η σεζόν – Λατρεύω το όραμα του Μπαρτζώκα» (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φίλοι του Ολυμπιακού! Είμαι ο Άλεκ Πίτερς!

Η γυναίκα μου και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει η σεζόν και θα έρθουμε στην Ελλάδα. Είναι κάτι που συζητάμε κάθε μέρα και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι με τον Ολυμπιακό.

Πιστεύω πως ταιριάζω στο σύνολο και είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα το να είμαι μέρος μιας ομάδας που έχει ένα ρόστερ που μπορεί να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Μίλησα με τον κόουτς Μπαρτζώκα και λατρεύω το όραμά του και τους στόχους που έχει για εμένα. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πως μπορώ να είμαι σημαντικό μέρος της ομάδας.

Η σεζόν έχει την προοπτική να είναι σεζόν τριών τίτλων. Οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι το ξέρουν και αυτό θα μας κάνει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να το καταφέρουμε.

Ξέρω πως στο πρώτο μου παιχνίδι στο ΣΕΦ μπροστά στους φιλάθλους και όντας μέλος της ομάδας θα μου μείνει αξέχαστο. Έχω παίξει εκεί ως φιλοξενούμενος για κάποια χρόνια και πάντα αναγνώριζα τη στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα και αυτό πραγματικά με… ανεβάζει ξέροντας πως αυτή η αγάπη και η ενέργεια θα είναι πλέον στην πλευρά μου.

Ελπίζω όλοι να έχουν σπουδαίο καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ παιδιά που ήδη μου έχετε δείξει τόση αγάπη και στήριξη!
Ανυπομονώ να σας δω, ανυπομονώ για τη σεζόν. Θα σας δω όλους πολύ σύντομα!».