Πέδρο Μαρτίνς: «Είδαν ότι η διαφορά μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος…»

Ανέντιμη χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς την απόφαση των ανθρώπων που ήταν στο VAR να ακυρώσουν το γκολ του Ολυμπιακού στο 91’ του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1).

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε πολλά μιλώντας στο MEGA. Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το διεκδίκησαν και οι δύο ομάδες στα ίσια. Ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Τα Γιάννενα έδειξαν ποιότητα, έδειξαν πως είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Ήταν ένας όμορφος αγώνας, ένας αγώνας που μας κόστισε ότι προερχόμασταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι και τα Γιάννενα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό. Μας δημιούργησαν προβλήματα και μας στέρησαν βαθμούς.

Ήταν ανέντιμη η φάση του VAR. Δεν ήταν λάθος του διαιτητή. Ο διαιτητής ήταν σωστός. Ήταν μία ανέντιμη απόφαση του VAR. Μία άδικη απόφαση που μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε και φοβάμαι πως δεν θα είναι και η τελευταία. Είναι πάρα πολύ άδικο να βλέπει όλος ο κόσμος πως οφσάιντ δεν υπάρχει και το VAR αδίκως και με έναν ανέντιμο τρόπο να δίνει πως το γκολ είναι οφσάιντ, ενώ δεν είναι.

Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, γιατί οι εικόνες μιλάνε ξεκάθαρα μόνες τους. Όποιος δει την εικόνα ξέρει πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια και το μόνο που μένει να κάνουν στους ανθρώπους που πήραν την απόφαση στο VAR είναι να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος, πως έχουν πάρει λάθος απόφαση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και πως έχουν στερήσει βαθμούς από τον Ολυμπιακό γιατί το γκολ ήταν κανονικό.

Πέρσι το είδαμε αρκετές φορές, σήμερα (σ.σ. χθες) επειδή είδαν ότι η διαφορά έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να σταματήσει».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0