Παρουσιάστηκε η μεγάλη συνεργασία Ολυμπιακού – Stoiximan.gr!

Παρουσιάστηκε η μεγάλη συνεργασία Ολυμπιακού – Stoiximan.gr!

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο V’ ammos του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

1324631

Η Stoiximan.gr αποτελεί πλέον τον Mεγάλο Xορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο κοσμεί τη φανέλα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου!

Αυτή η συνεργασία παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο V’ ammos του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε αυτή παρευρέθησαν οι κ. Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan.gr και κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan.gr.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, οι τρεις φανέλες της ομάδας μας με το λογότυπο της Stoiximan.gr, ενώ δόθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στους εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας μία «ερυθρόλευκη» φανέλα του Θρύλου ως επισφράγιση της συνεργασίας.

Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο κ. Γιάννης Βρέντζος ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Σας καλωσορίζω , εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Σπανουδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan και τον κύριο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Και φυσικά είναι μαζί μας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θέλω επισήμως να καλωσορίσω την Stoiximan στην χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μία σημαντική συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Stoiximan επικυρώνει το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλλημάτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες, πλέον, μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και να μην υποκύπτουν σε στρατηγικές που μπορεί να έχουν και άλλες παραμέτρους. Οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού στηρίζονται, ωφελούνται και κερδίζουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις που κάνουν οι ομάδες σε αυτό και πεποίθησή μας είναι πως οφείλουν να επιστρέφουν μέρος των ωφελειών αυτών πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι με την Stoiximan μας συνδέει η θέληση για προσφορά στην κοινωνία και στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη μίας σειράς κοινών δράσεων. Θα ήθελα να περάσω τον λόγο τον λόγο στον Γρηγόρη Γεωργάτο για ένα καλωσόρισμα και από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν περάσει ο λόγος στους συνεργάτες μας από την Stoiximan».

Στην συνέχεια ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος ανέφερε: «Καλησπέρα και από εμάς. Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού καλωσορίζουμε την Stoiximan για μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Η Stoiximan είναι μία εταιρεία κορυφαία και συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό που είναι μία κορυφαία ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία δύο κορυφαίων στο χώρο τους, το μόνο που μπορούν να δώσουν είναι επιτυχία, να βγάλουν ενέργεια και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε και εμείς και η Stoiximan ακόμα πιο ψηλά. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι τυχερή για τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι θα την έχουμε γιατί πιστεύω, αυτά που είπα και πιο πριν, ότι η ενέργεια που θα βγει από αυτή την συνεργασία θα είναι πάρα πολύ θετική».

Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Εκ μέρους της Stoiximan θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την χαρά μας για την επίτευξη αυτής της μεγάλης χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Stoiximan.gr. Για την Stoiximan, την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην χώρα μας, δεν θα υπήρχε καταλληλότερη ομάδα για την είσοδό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό των 42 πρωταθλημάτων, των 27 κυπέλλων, με την μεγάλη ευρωπαϊκή καταξίωση. Αυτή η χορηγική συνεργασία έγινε δυνατή γιατί και οι δύο πλευρές, η κάθε μία στο πεδίο της δικής της δραστηριοποίησης και δραστηριότητας, έχουν κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο dna τους. Σκληρή δουλειά για την διατήρηση του πρωταγωνιστικού τους ρόλου, συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω καταξίωση και μαχητικότητα για την διατήρηση στην κορυφή. Τα παραπάνω γνωρίσματα καταδεικνύουν μία φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αρμόζουν μόνο στους κορυφαίους. Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας αυτή με τον Ολυμπιακό θα είναι μακρόχρονη, ιδιαίτερα θετική, θα παράξει ενέργεια όπως είπε ο κύριος Γεωργάτος, παραγωγική και για τις δύο πλευρές, καθώς εδράζεται σε στέρεες βάσεις. Όπως είπε και ο κύριος Βρέντζος είναι εξίσου σημαντικό για εμάς ότι συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική και χορηγική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού έχει παράδοση δεκαετιών κοινωνικής προσφοράς και αυτήν θα ενισχύσουμε περαιτέρω μέσα από στοχευμένες δράσεις προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται. Παράλληλα, θα υπάρξουν και κοινές δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης της χώρας μας σε συνεργασία και με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, της οποίας τόσο η Stoiximan, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελούν χορηγούς και πολύτιμους συνεργάτες.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός εντάσσεται πλήρως στην στρατηγική στόχευση της Stoiximan για ενίσχυση τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και αθλητών του ελληνικού αθλητισμού. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα αθλήματα, σε μια χρονική συγκυρία που χρειάζεται τόσο, όσο ποτέ άλλοτε.

Κλείνοντας εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να συνεχίσει δυναμικά στον δρόμο της ευρωπαϊκής καταξίωσης και των επιτυχιών σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Καλησπέρα και από μένα. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας της Stoiximan τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα, που οδήγησε στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί το ίδιο επιτυχημένα και στο μέλλον. Η είσοδος της Stoiximan στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της χορηγίας της κατά τεκμήριο κορυφαίας ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού αποτελεί για εμάς φυσική εξέλιξη του χορηγικού και στρατηγικού μας πλάνου, όπου με συνέπεια χτίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Φιλοδοξούμε ως μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πρωτοπορήσουμε με ενέργειες που θα βελτιώνουν την εμπειρία των φιλάθλων της ομάδας, τόσο εκτός, όσο και εντός του γηπέδου.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε από κοινού σε ένα στοχευμένο πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης για την βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την επιστροφή στην κοινωνία. Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της συνεργασίας μας, το οποίο χαιρόμαστε που βλέπουμε να υπάρχει κοινή οπτική με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Stoiximan ξεκίνησε πέρυσι τις αθλητικές χορηγίες στον ελληνικό αθλητισμό. Μέσα στην χρονιά κάναμε πράξη την στρατηγική μας, υποστηρίζοντας συλλόγους, καθώς και εθνικές ομάδες όπως αυτή του βόλεϊ και του πόλο, αλλά και αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συνεχίζουμε και φέτος πολύ δυναμικά. Θεωρώ καθήκον μας ως αμιγώς ελληνική εταιρεία την στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Ευχαριστώ πολύ».

Στην συνέχεια, αφού έγινε η αποκάλυψη των τριών εμφανίσεων και δόθηκε η “ερυθρόλευκη” φανέλα στους ανθρώπους της Stoiximan.gr, ξεκίνησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μπορείτε να μας αναφέρετε το χρονικό πλαίσιο της συνεργασίας με τη Stoiximan και αν ο Ολυμπιακός παραμένει αρωγός του έργου της UNICEF;

Κ. Βρέντζος: «Η συμφωνία με τη Stoiximan.gr είναι για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. Όσον αφορά τη συμφωνία μας με τη UNICEF, είναι ένας στρατηγικός μας εταίρος. Ήδη έχουμε συμπληρώσει δύο πετυχημένες χρονιές και θα συνεχίσουμε και τα επόμενα δύο χρόνια. Το σήμα της UNICEF θα κοσμεί τις φανέλες του Ολυμπιακού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Νοιώθουμε σίγουροι πως μέρα με τη μέρα, η σχέση αυτή γίνεται πιο δυνατή και ο Ολυμπιακός αποκτά περισσότερες δυνάμεις, για να ενισχύσει το έργο της».

Ήσασταν ένας επιτυχημένος manager στην ΟΠΑΠ α.ε. Τώρα είστε σε μια ανταγωνιστική εταιρία. Αυτή την στιγμή στην ΟΠΑΠ, υπάρχει ένα θέμα με την Ε.Ε.Α. και τον κ. Μελισσανίδη. Τα παιχνίδια της ΑΕΚ, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτή την εταιρία. Η πρώτη ερώτηση είναι αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσάς. Η δεύτερη ερώτηση είναι ότι ο κ. Μελισσανίδης έχει τον κ. Φωκά, ο οποίος είναι ιδιωτικός του δικηγόρος, αλλά και δικηγόρος στην ΟΠΑΠ α.ε.. Έχει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο το γιο του. Άρα υπάρχουν κάποιες, όπως θα τις πουν κάποιοι δικαστικοί κύκλοι αποχρώσεις ενδείξεις, ότι κάτι δεν συμβαίνει καλά σε αυτή την ιστορία που λέγεται στοίχημα στην Ελλάδα. Ο κόσμος έχει τις αμφιβολίες και τις αμφισβητήσεις του. Όπως επίσης αμφισβητήσεις είχατε και εσείς έντονες, όταν ο κ. Κοντονής πήγε να αποκαλέσει ότι εσείς είσαστε κάποιες από τις εταιρίες που δεν προσφέρετε τίποτε. Μάλιστα, είχατε εκδώσει μια ανακοίνωση, για να αποκαταστήσετε την τάξη. Ο κόσμος θέλει να μάθει τι συμβαίνει. Και με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός είναι στοχοποιημένος τον τελευταίο καιρό, γενικότερα, ίσως από μέσα μαζικής ενημέρωσης ή όπως λέγονται και εικάζονται στα καφενεία, αλλά από αυτά τα καφενεία προσδοκείτε να παίξει ο κόσμος στοίχημα, πως αντιμετωπίζεται αυτή την κατάσταση και πως κάνατε αυτό το βήμα να είστε με τον Ολυμπιακό, που είναι μια φερόμενη συλλήβδην εγκληματική οργάνωση και όλα αυτά που λένε τον τελευταίο καιρό.

«Όσον αφορά στην απόφαση της επιτροπής Ε.Ε.Α. αφορά την ΑΕΚ και υπάρχει μια απαγόρευση στο να υπάγονται τα παιχνίδια της στο κουπόνι της ΟΠΑΠ α.ε., το οποίο πρέπει να γίνει και σεβαστό. Δεν ισχύει για εμάς. Αυτό υποθέτω γίνεται λόγω της υποτιθέμενης μετοχικής σχέσης του κ. Μελισσανίδη με την ΑΕΚ και την εταιρία ΟΠΑΠ. Αυτός είναι ο λόγος. Δε αφορά εμάς, εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα παιχνίδια της ΑΕΚ κανονικά. Δεύτερον, αναφερθήκατε για εμάς και την συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς πάντα βλέπουμε και προσπαθούμε να προσδώσουμε το θετικό στις συνεργασίες μας πιστεύω πως μας εκφράζει αυτό στο μέγιστο. Ανέφερα τα κύρια χαρακτηριστικά που μας συνδέουν και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία και με τις δικές μας προσπάθειες και φυσικά με τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, δίνει αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα και ανεβάζει τη δημοτικότητα και την θεαματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα υπάρχουν πάρα πολλές εικασίες στις οποίες δεν θα αναφερθώ, δεν είναι της δικής μας αρμοδιότητας. Εμείς επιλέξαμε την συνεργασία με τον Ολυμπιακό και επιλέξαμε να συνεργαστούμε με το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και φιλοδοξούμε και εμείς να αναδείξουμε τις δικές μας ιδιαιτερότητες, που πιστεύουμε πως η Stoiximan.gr είναι η καλύτερη και ισχυρότερη στοιχηματική εταιρία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα».

Τον λόγο πήρε ο κ. Βρέντζος, ο οποίος ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω κάτι. Κάποιους από τους σχολιασμούς που κάνατε και τα φερόμενα, καλώς τα τοποθετήσατε, καφενεία ή σε κάποια στοχευμένα media. Εμείς όπως πολλές φορές έχουμε πει, στεκόμαστε και υπερασπιζόμαστε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, στα θεσμικά όργανα. Μέχρι στιγμής η ετυμηγορία των θεσμικών οργάνων και των δικαστικών αρχών είναι πολύ συγκεκριμένη. Τα θεσμικά όργανα διαπιστώσανε το πρόβλημα και τη ΠΑΕ ΑΕΚ, όχι καφενεία και όχι τηλεοπτικές δίκες. Όπως και στις όποιες καταγγελίες που υπήρχανε στον χώρο της ποινικής δικαιοσύνης, η μέχρι τώρα ετυμηγορία δικαιώνει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κάνουν την αλήθεια να λάμψει. Αυτό τον δρόμο να ακολουθήσουμε εμείς και το αποτέλεσμα είναι ότι πάρα πολλά μέσα και πάρα πολλοί παράγοντες ανταγωνιστικοί, έχουν καταδικαστεί για συκοφαντικές δυσφημίσεις και για άλλες παρατυπίες. Κανένα θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου δεν έχει καταδικάσει οποιοδήποτε έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να την αλλάξει καμία επικοινωνιακή καταιγίδα».

Ποιο είναι το πλαίσιο των ενεργειών έτσι ώστε να υπάρχουν κάποια προνόμια είτε τα μέλη είτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μέσω αυτής της συνεργασίας;

Κ. Σπανουδάκης: «Η συνεργασία αφορά κυρίως τις σχέσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και Stoiximan.gr. Προφανώς εμείς στα πλαίσια αυτής της χορηγικής συνεργασίας, θα υπάρχουν κάποια προνόμια για παίκτες της εταιρίας μας, οι οποίοι θα παραβρίσκονται στους αγώνες του Ολυμπιακού. Αυτό που τονίσαμε όμως είναι κυρίως ότι αναδεικνύουμε μέσα από την συνεργασία, την δυναμική του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού και της δικής μας εταιρίας και ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών δράσεων να επιστρέφουν την αγάπη που δεχόμαστε πίσω στο κοινό. Αυτός είναι ο στόχος αυτής της συνεργασίας». 

Δείτε το video της συνέντευξης Τύπου:

Για να δείτε το photostory πατήστε ΕΔΩ.