Παπαλουκάς: «Κανείς δεν στεναχωρήθηκε περισσότερο για τις χαμένες βολές στο ΟΑΚΑ»!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς σχολίασε τις χαμένες βολές στον τέταρτο τελικό του 2011 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο Παπαλουκάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Pick n’ Roll» της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον 4ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος το 2011 με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ:

«Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτές οι βολές έπρεπε να είχαν μπει! Έκανα το λάθος να σκεφτώ τι θα επακολουθήσει. Ότι εγώ γύρισα στον Ολυμπιακό για να γράψω ιστορία και αυτό θα γίνει και εκεί δεν πρέπει να σκεφτείς, δεν βάζεις το συναίσθημα. Βέβαια μετά ρίχνω τάπα, κερδίζουμε βολές δεν μπαίνουν.

Θεωρητικά θα είχαμε κερδίσει, αλλά οι βολές πρέπει να μπουν γιατί είσαι αυτός που είσαι και είσαι εκεί για αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να στενοχωρήθηκε περισσότερο από μένα για αυτές τις βολές. Εγώ θα του κουβαλάω στην υπόλοιπη ζωή μου. Η ζωή συνεχίζεται, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Μπορεί βέβαια και ο Ολυμπιακός να μην είχε πάρει δύο ευρωπαϊκά μετά. Άρα δεν υπάρχει κανένας που να ήθελε περισσότερο από εμένα να μπουν αυτές οι βολές».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και το αν είχε βρεθεί κοντά στους «πράσινους», είπε: «Είχαμε μιλήσει ένα χρόνο πριν πάρουμε την Ευρωλίγκα με τον Σισκάουσκας (2008). Συζητήσαμε ειλικρινά, εκτιμήθηκαν κάποια πράγματα. Τους απάντησε πως εγώ είμαι μια χαρά εδώ (ΤΣΣΚΑ) και μετά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήγε στον Παναθηναϊκό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0