Παντελάκης: «Είμαστε εμείς που πρέπει να κρατήσουμε την κυριαρχία μας»

Παντελάκης: «Τα κορίτσια πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παντελάκης:

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη γιατί κουβαλάμε τις νίκες στα πλέι οφ. Αν έκανε το 2-0 θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς στην ουσία στο σημερινό παιχνίδι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τη Σπυριδοπούλου με έναν τραυματισμό νωρίς στο παιχνίδι, λίγο αυτό μας αποδιοργάνωσε.

Ήμασταν πολύ νευρικοί στα σουτ μας. Σουτάραμε 39 λεπτά άστοχα και στο τελευταίο 1,5 λεπτό βάλαμε κάποια σουτ και άνοιξε έτσι η διαφορά. Πιστεύω ότι κλειδί των παιχνιδιών είναι τα ξεμαρκάριστα σουτ που μας αφήνει ο Παναθηναϊκός. Έχω τις καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και θεωρώ ότι και με τον τραυματισμό της Άννας θα έχουμε μια πολύ καλή συνέχεια στη σεζόν.

Δεν θεωρώ ότι μεταφέρεται το άγχος στον Παναθηναϊκό. Το άγχος το έχουμε συνέχεια εμείς. Έτσι έχουμε μάθει να παίζουμε και να λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Είμαστε εμείς που πρέπει να κρατήσουμε την κυριαρχία μας, και έτσι θα λειτουργήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Τα κορίτσια πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να μην βλέπουν φανέλες και θεωρώ ότι αν είναι απελευθερωμένες θα έχουμε εύκολα παιχνίδια»