Πάμε Θέατρο : Το δικό μας σινεμά

Καλησπέρα, αυτή την φόρα θα σας γράψω για την Hot παράσταση του καλοκαιριού Το δικό μας σινεμά. 

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Το δικό μας σινεμά Ο Μιχάλης Ρεππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το θεατρικό έργο του καλοκαιριού το “δικό μας σινεμά ” το οποίο αποτελείται από πολυμελή θίασο με πολλούς μεγάλους πρωταγωνιστές του σύγχρονου θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ακόμα δεν υστερούν σε τίποτα τα πλούσια υπέροχα χορευτικά τα οποία συνοδεύουν τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει εδώ και δεκαετίες. Τα σκηνικά τα οποία συνεχώς ενναλασονται σε μεταφέρουν και σου δίνουν την αίσθηση της μεταπολεμικής Ελλάδας η οποία προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της.

Το έργο περιστρέφεται γύρω από δύο κεντρικά ζευγάρια και πολλά ακόμα αλλά τα οποία τα συμπληρώνουν και έτσι δημιουργούν την πλοκή του έργου.

Μέσω αυτόν των ζευγαριών στα οποία μας δείχνουν όλες τις πτυχές της ζωής τους αποτυπώνεται η άνοδος η καθιέρωση η εκτόξευση και πτώση του ελληνικού κινηματογράφου μέσα στις δεκαετίες των 50s 60s και 70s. Όλοι ανεξαιρέτως οι ηθοποιοί δίνουν στον θεατή καταπληκτικές ερμηνείες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο χειροκρότημα.

Aν θέλετε να μου προτείνετε κάποια άλλη παράσταση να πάω  η και να μάθετε πληροφορίες για οποίο κάποια παράσταση επικοινωνήστε μαζί μας είτε από την σελίδα του Redvoice.gr στο Facebook , είτε από το προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram https://www.instagram.com/kalogeropoulos_nikolas/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0