ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «Η μαύρη προπαγάνδα δεν θα αλλάξει την αλήθεια»

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «Η μαύρη προπαγάνδα δεν θα αλλάξει την αλήθεια»

Στη θέση τους βάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τους συκοφάντες της ΑΕΚ, τους οποίους θα στείλει στη δικαιοσύνη.

pae_olympiacos

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ελλάδας πήρε θέση στην ανακοίνωση της χθεσινής αντιπάλου του Θρύλου, κάνοντας λόγο για τον «κρυπτόμενο διοικητικό της ηγέτη», τονίζει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και πως η αλήθεια λάμπει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αστεία ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό της ηγέτη, οπότε σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα.

Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική Δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0