Όταν έχουν τέτοιο πάθος οι Βαλμπουενά, Αβραάμ, Τοροσίδης…

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Κλ. Βικελίδης», παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη, ένα αποτέλεσμα που του έφερε ηρεμία και χρόνο να δουλέψει σκληρά στη διακοπή του πρωταθλήματος…

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν οι Ματιέ Βαλμπουενά, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Οι τρεις μεγαλύτεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έβγαλαν απίστευτο πάθος στη Θεσσαλονίκη, οδηγώντας την ομάδα στο πολυπόθητο τρίποντο.

Με τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να δείχνουν για μία ακόμη φορά την τεράστια «δίψα» τους για νίκες και επιτυχίες, επιθυμώντας όσο τίποτα άλλο να κατακτήσουν τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κάτι το οποίο δεν μπορεί παρά να αποτελεί παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όταν οι τρεις μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν τέτοιο πάθος, δίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα τους, δεν μπορούν και οι υπόλοιποι να κάνουν τίποτα άλλο από το να καταθέσουν και εκείνοι την ψυχή τους.

Οι Βαλμπουενά, Αβραάμ και Τοροσίδης αποτελούν τρεις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για τον φετινό Ολυμπιακό.

Καθώς δεν είναι μόνο τα όσα προσφέρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γάλλο άσο να έχει φυσικά τεράστια συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας… Αλλά, ότι έχουν καταφέρει να κάνουν όλους τους παίκτες της ομάδας να αγωνίζονται με πάθος για την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα.

Πράγμα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει και ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πετύχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όλους τους στόχους του.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0