Όταν δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, παίζουν ως το… 100′

Καλά ότι αυτή η… ομάδα (χα χα χα…) ήθελε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, δεν είναι να το σχολιάζουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε ούτε στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά δεν έγινε πέναλτι στο 90′ και δεν μπόρεσε…

Δείτε την εκπομπή μας


Ο Κουμπαράκης βέβαια, έκανε ότι μπορούσε. Το κράτησε ως το 99′ το ματς, μέχρι που να καταλάβετε βγήκε μπροστά ο Πασχαλάκης! Ναι, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά στο 99′ για να κάνει το 2-3 για τον ΠΑΟΚ.

Τον… ξέχασε όλη η άμυνα του ΟΦΗ, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ περισσότερο ως αμυντικός, έστειλε την κεφαλιά προς τα πίσω και όχι στην εστία. Πως γίνεται, όμως όταν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει, τα ματς να κρατάνε μέχρι και δέκα λεπτά παραπάνω. Στο 99′ σήμερα σφύριξε τη λήξη ο Κουμπαράκης. Έχουμε δει και περισσότερα λεπτά, γράφει ιστορία ο ΠΑΟΚ, πάντα τέτοια παιδιά και ας μην τα καταφέρατε φέτος.

Κατά τα άλλα τους σαλιάρηδες του SDNA τους πείραξε κάποτε ένα ματς του Ολυμπιακού, που είχε και καθυστερήσεις. Τώρα δεν βλέπουν τίποτα. Όσο δεν πάει και καλά ο ΠΑΟΚ και θυμώνει ο Σαββίδης, υπάρχει και προβληματισμός.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0