Όποιον θέλουμε τον παίρνουμε με πράξεις όχι με λόγια…

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δεν μιλάει με λόγια αλλά με πράξεις στα θέματα για της μεταγραφές.

Δείτε την εκπομπή μας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος
Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που τα ονόματα σε ομάδες πάνε και έρχονται, και δε για τον Ολυμπιακό που είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι όταν πονάει σε μια θέση διεκδικεί αυτό που θέλει μέχρι τέλος ακόμα και τελικά αυτός αν δεν πετύχει στον Ολυμπιακό η ομάδα παίρνει το ρίσκο. Ακόμα και στην περίπτωση του Βινάγκρε ο Ολυμπιακός παρ όλο που πλήρωσε ένα σοβαρό πόσο και όταν δεν απέδωσε αυτά που ήθελε η ομάδα τον έδιωξε και ας ήταν ακόμα αρχές χρόνιας.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν βγαίνει με λόγια για να πουλήσει και να πει «ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε» και στο τέλος να πέφτει η μια σφαλιάρα μετά την άλλη.

Τα σοβαρά και μεγάλα ευρωπαϊκά Club, όπως είναι ο Ολυμπιακός μιλάνε με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι το οποίο τα αλλά ελληνικά Club είναι χρόνια πίσω και για αυτό δεν μπορούν να συγκριθούν τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι με τον Ολυμπιακό αυτό το βλέπουμε και για της μεταγραφές που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με της άλλες ομάδες στην πρώτη 5αδα που ακόμα δεν έχουν βρει την ταυτότητα τους.

Πολλοί όμως ισχυρίζονται ότι όλα αυτά γίνονται λόγω του ότι ο ολυμπιακός συμμετέχει συνεχώς στο κύπελο πρωταθλητριών και ότι από εκεί παίρνει ένα πολύ σημαντικό ποσό, ώμος αυτό δεν είναι η αλήθεια γιατί λογο του χαμηλού επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου δύσκολα έρχονται τα μεγάλα ονόματα.

Ο Ολυμπιακός τα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια γιατί έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό τμήμα σκάουτινγκ με τον Μοντεστο και τον Καρεμπε μπροστάρηδες που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ευρωπαικά κλάμπ. Αρα για όλα υπάρχει μια εξήγηση και να ξέρετε ότι η μπάλα είναι δίκαιο σπόρ και σου δίνει πίσω πολλές φορές ότι του δίνει αρκεί να του δείχνεις σεβασμό και τα τηρείς τους κανόνες του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0