Ολυμπιακός: Δηλώθηκαν Μανωλάς, Ροντρίγκες και Φαντιγκά στην ευρωπαϊκή λίστα, εκτός ο Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Δηλώθηκαν Μανωλάς, Ροντρίγκες και Φαντιγκά στην ευρωπαϊκή λίστα, εκτός ο Καρβάλιο

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Μέσα Μανωλάς, Ροντρίγκες, Φαντιγκά, έξω οι Μάρκοβιτς, Χασάν και Καρβάλιο.

Οι δύο αναμετρήσεις με την Αταλάντα για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League πλησιάζουν (17 και 24 Φεβρουαρίου). Ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που έχουν το δικαίωμα για τα δύο παιχνίδια με τους μπεργκαμάσκι.

Η πειραϊκή ομάδα μπορούσε να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, σε σχέση με εκείνη που είχε δηλωθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Τα τρία νέα ονόματα είναι ο Κώστας Μανωλάς και ο Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Χασάν και Μάρκοβιτς και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος μπήκε στη θέση του Καρμπόβνικ. Εκτός βρίσκονται ο Ζοάο Καρβάλιο, ο Κανέ και ο Φορτούνης. Στη λίστα δεν είναι και οι μικροί Κεϊτά και Νταμπό.

https://www.sport24.gr/football/olympiakos-dilothikan-manolas-rontrigkes-kai-fantigka-stin-eyropaiki-lista-ektos-o-karvalio.9516635.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0