Ολυμπιακός: Αποκλειστική συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας

Ολυμπιακός: Αποκλειστική συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί, καθώς ανακοίνωσε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».
Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση, αφού επισύναψε αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζει να διευρύνει τους ορίζοντες του, με γνώμονα το μέλλον και να εξελίσσεται, με τη συνεργασία αυτή να είναι αποκλειστική. Τη συμφωνία υπέγραψε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, ενώ ήδη έχουν βρεθεί στον Ρέντη για προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Σαουδάραβες παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί ξανά συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».

Η συνεργασία αυτή έχει αποκλειστικό χαρακτήρα για την Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε για τον σκοπό αυτό ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του υπουργείου αθλητισμού, ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του κ. Hisham Tashkandy, προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Hisham Tashkandy και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Λίνα Σουλούκου, υπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνία έπαιξε ο συνεργάτης στην Ελλάδα του υπουργείου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, κ. Βασίλης Παναγιωτάκης.

Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1944767/olybiakos-apoklistiki-synergasia-ypourgio-athlitismou-tis-saoudikis-aravias/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0