Ολυμπιακός… “Η Αναγέννηση…”!

Ολυμπιακός....η Αναγέννηση.....

Ολυμπιακός… “Η Αναγέννηση…”!

olympiacos

Καλησπέρα αδέρφια μου!!!! Χθες το βράδυ ζήσαμε μεγάλες στιγμές και ήμασταν μάρτυρες της… “αναγέννησης” του Ολυμπιακού μας.

Πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να ποντάρουν στις στοιχηματικές εταιρείες ενάντια του Ολυμπιακού,ακόμα και σε μια ισοπαλία. Κάποιοι πιο τολμηροί βέβαια έπαιξαν υπέρ του Θρύλου. Κανείς όμως, δε περίμενε αυτή την εξέλιξη και αυτή την ποδοσφαιρική αντίδραση από τους Πειραιώτες.Ένας άλλος Ολυμπιακός, μια άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, μια διαφορετική μαγκιά των ερυθρόλευκων, έκαναν εμφάνιση μπροστά σε εκατομμύρια μάτια.

Είδαμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια έναν άλλο Ολυμπιακό που μπήκε με σεβασμό αλλά έκανε την εξήγηση πως δεν ήρθε για να χάσει,αλλά για να σπάσει την παράδοση. Με ισοφάρισες;;;; Θα σε τιμωρήσω. Η ανατριχίλα μεγάλη,το καρδιοχτύπι όλο και μεγάλωνε το ρυθμό του αλλά σε έκαναν να νιώθεις μια σιγουριά ότι σήμερα δεν χάνουμε για κανέναν λόγο.

Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον σύλλογό μας αδέρφια, με τσαμπουκά. Η ομάδα έχει αναγεννηθεί με τον Σίλβα. Ίσως είναι νωρίς να το λέω αλλά το νιώθω και το βλέπω. Βλέπω παίχτες από τη προηγούμενη χρονιά που είχαν εξαφανιστεί, φέτος να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους και να παίζουν για τη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και θα τις ζήσουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός.

Επιμέλεια : Χριστόδουλος Καλλιώρας