Όλα δείχνουν, πλέον, Μολινό

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή. Η στιγμή κατά την οποία ο Θρύλος θα ριχτεί ξανά στη «μάχη» του Europa League και θα κοντραριστεί με τη Γουλβς, για μία θέση στο Final 8 του θεσμού, με φόντο… την κούπα!

Δείτε την εκπομπή μας:

Το πάμε λίγο μακριά, προς το παρόν, αλλά τα όνειρα είναι εκεί και η δουλειά που έχει γίνει στον Θρύλο -και συνεχίζει να γίνεται- για να γίνουν αυτά πράξη, είναι πάρα πολλή! Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, η ρεβάνς του μεγάλου αγώνα, ανάμεσα στον Θρύλο και στην αγγλική ομάδα, θα γίνει στο Μολινό.

Η αίσθηση που υπάρχει, μετά και την άρση της «καραντίνας» της Ελλάδας, από την Αγγλία, είναι πως το ματς θα γίνει κανονικά στην έδρα της Γουλβς. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι, πλέον, στη λίστα των Άγγλων, με τις χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες μπαίνουν υποχρεωτικά σε 14ήμερη καραντίνα, με την άφιξή τους. Μπορεί, στην πραγματικότητα, να μην έχει σχέση, το ένα γεγονός, με το άλλο, αλλά αποτελεί σίγουρα μία ένδειξη προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Ολυμπιακός αναμένει τα επίσημα και, μέχρι τότε, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά μοιάζει, πλέον, το Μολινό, ως το πιο πιθανό σενάριο, για τη ρεβάνς με τη Γουλβς. Γεγονός το οποίο δεν ανησυχεί ιδιαιτέρως τους Πειραιώτες, ως προς το αγωνιστικό σκέλος, αφού σε όποια έδρα και να αποφασιστεί να γίνει το ματς, ο Θρύλος θα πάει για τη νίκη-πρόκριση. Η απόφαση αναμένεται, ως γνωστόν, την Πέμπτη.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0