Ο Θρύλος είναι «Football People»!

Ο Θρύλος είναι «Football People»!

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε ενεργά στις Εβδομάδες Δράσης της FARE κατά του ρατσισμού, μέσα από την καμπάνια «Football People».

fp_textpic

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος ο οποίος αποδεικνύει διαρκώς τη στάση του ενάντια σε όλες τις μορφές διακρίσεων και ρατσισμού, μέσω των δράσεων του εντός και εκτός γηπέδου!

Η ομάδα μας συμμετείχε και φέτος στην καμπάνια «Football People» της FARE, η οποία άρχισε από τις 8 Οκτωβρίου, με τους παίκτες μας και τον προπονητή της ομάδας να συμμετέχουν ενεργά!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, κ. Μάρκο Σίλβα, μαζί με τους Μπράουν Ιντέγε, Δημήτρη Σιόβα, Φελίπε Πάρντο και Ανδρέα Μπουχαλάκη φωτογραφηθήκαν φορώντας το t-shirt της FARE, το οποίο έφερε τον τίτλο της καμπάνιας «Football People» και ως εκ τούτου το μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Ένα μήνυμα το οποίο διαδόθηκε παντού μέσω των επίσημων λογαριασμών του Ολυμπιακού μας στα social media!

Παράλληλα, η έβδομη αγωνιστική της Super League, κατά την οποία ο Θρύλος επικράτησε με 4-0 της ΑΕΚ, ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία της FARE, με όλους τους παίκτες να δείχνουν κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό, κατά την παράταξή τους στον αγωνιστικό χώρο και πριν τη σέντρα του σημαντικού αυτού αγώνα.

Τέλος, η τρίτη αγωνιστική όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA, ήταν επίσης αφιερωμένη στην εκστρατεία «Football People». Πριν από την έναρξη του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Ντιναμό, στο Ζάγκρεμπ, οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων αναμείχθηκαν στην παράταξη, κρατώντας το λάβαρο με το μήνυμα «No to racism», «Όχι στον ρατσισμό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0