Ο νέος Σισέ έρχεται από το “εξωτικό” Νανσί! (vid)

Ο νέος Σισέ έρχεται από το “εξωτικό” Νανσί! (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

Την επόμενη προσθήκη του εξετάζει ο Ολυμπιακός, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκουν στο πρόσωπο ενός 17χρονου τον νέο Σισέ.

Δεν σταματά το “σαφάρι” στη Γαλλία ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την συγκεκριμένη αγορά, λόγω των Μοντεστό και Καρεμπέ, και μετά τον Φατιγκά, φαίνεται πως έχουν εντοπίσει μία εξαιρετική περίπτωση νεαρού.

Ο λόγος για τον 17χρονο Άξελ Γκεσάντ (γεννημένος στις 06/11/2004). Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του νεαρού από τη Νανσί.

Ο Γκεσάντ είναι μία εξαιρετική περίπτωση αμυντικού, καθώς λόγω του ύψους του (1,92) αποτελεί “κίνδυνο- θάνατο” για τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ παράλληλα είναι αρκετά ικανός με την μπάλα στα πόδια.

Ο πιτσιρικάς αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” των ακαδημιών της Νανσί, με τον ίδιο να φτάνει μέχρι και την δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την U19 της Γαλλίας, όπου μετρά 2 συμμετοχές.

Παρά το γεγονός πως ανέβηκε φέτος στην Νανσί Β, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του και μετρά μόλις 2 συμμετοχές.

Στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται πάντως να επηρεάζονται και κάνουν ήδη όνειρα για την απόκτηση του. Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει τις συγκρίσεις με τον Σισέ.

Το συμβόλαιο του Γκεσάντ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες στους “Ερυθρόλευκους”.

ΠΗΓΗ : TALENTABOUT.GR