Ο Μαρτίνς μίλησε για την Γουλβς: «Τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά…»

Ο Μαρτίνς μίλησε για την Γουλβς: «Τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά…»

O Πορτογάλος προπονητής απάντησε με έμφαση ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες συζητήσεις, από τη στιγμή που εκείνος έχει τονίσει ότι επιθυμεί να μείνει στον Πειραιά.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη Nova:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα, που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρυσι περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ελπίζουμε να γίνει όμορφο και ανοικτό παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον Άρη και το αν γίνουν περισσότερες αλλαγές: «Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θετικά τα συμπεράσματα. Οι παίκτες είχαν καλή απόδοση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που δώσαμε στους παίκτες».

Για το αν παίξει ο Καραργύρης ή ο Τζολάκης: «Έκανε πολύ καλή προπόνηση ο Καραργύρης, αλλά θα παίξει ο Τζολάκης. Ο Ηλίας θα πάρει τις ευκαιρίες του».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Μπα κάνει τη θεραπεία του και δεν θα συμμετέχει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κρίναμε προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Γουλβς: «Δεν έχει νόημα να μιλάμε συνέχεια για αυτά. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1549568/o-martins-milise-gia-tin-goulvs-ta-echoume-xekatharisi-afta/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0