Ο Γιάννης Γούναρης «πετσοκόβει» τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη – Η πλακέτα, η αντιπροεδρία και ο Κούδας

Ο Γιάννης Γούναρης «πετσοκόβει» τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη – Η πλακέτα, η αντιπροεδρία και ο Κούδας

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γιάννης Γούναρης στην απάντησή του στους Βετεράνους του ΠΑΟΚ:

Αφορμώμενος από την ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, θέλω να δηλώσω τα εξής:

Αυτό που έχει να θυμάται ο κάθε Παοκτσής από τη θητεία μου ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι ότι είμαι ο Πρώτος σε συμμετοχές αγώνων πρωταθλήματος κατά τη δεκαετία του 1970.

Επίσης, ως προπονητής παρέλαβα το 1991 έναν ΠΑΟΚ σε άσχημη κατάσταση που είχε χάσει στο κύπελλο από τη Δόξα Δράμας 2-0. Ο τότε πρόεδρος Βουλινός μού είπε ότι ο στόχος της ομάδας ήταν να αποκλείσουμε τη Δόξα Δράμας στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα να βγούμε στο UEFA. Τελικά αποκλείσαμε τη Δόξα Δράμας με 4-0 στην Τούμπα και μετά από αυτό στα ημιτελικά αποκλείσαμε και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα. Έτσι φτάσαμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος, δηλαδή, επετεύχθη. Είναι γεγονός ότι έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, όμως εγώ με τους παίκτες που είχα έκανα το καλύτερο δυνατόν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 1991-1992.

Γι’ αυτό με τιμήσατε εσείς οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2005 για τη μεγάλη προσφορά στον ΠΑΟΚ σε ειδική τελετή. Ας προσθέσω και ότι στις αρχαιρεσίες του 2000 με εκλέξατε δεύτερο σε ψήφους μετά τον Γ. Κούδα αντιπρόεδρο των βετεράνων. Όμως, από την ημέρα της ανάληψης προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, με διαγράψετε από τον σύνδεσμο βετεράνων του ΠΑΟΚ και μου απαγορεύσετε την είσοδο στην Τούμπα».